Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Eryaman Kampüsü Okul Öncesi Çiçekler Sınıfı İngilizce Dersinde ''The Frog Prince'' Hikayeyi Okudular
Eryaman Kampüsü Okul Öncesi Çiçekler Sınıfı İngilizce Dersinde ''The Frog Prince'' Hikayeyi Okudular
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Çiçekler Sınıfı İngilizce Dersinde ''The Frog Prince'' Hikayeyi Okudular.

Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Çiçekler Sınıfı İngilizce Dersinde ''The Frog Prince'' adlı hikayeyi okudular. Türkçe karşılığı ''Kurbağa Prens'' olan hikayede minikler bu hikaye sayesinde,kurbağanın İngilizce karşılığını da öğrenmiş oldular. Aynı zamanda önceden öğrenmiş oldukları top,kitap ve taç kelimelerini de bu hikaye sayesinde tekrar etmiş oldular. Kitaplarındaki resimlerle de hikaye tamamlama etkinliği yaptılar. Kitabı kırmızıya, topu sarıya ve prensesin tacını da hem kırmızıya hem sarıya boyadılar.Ardından öğrenciler ''Kurbağa Prens'' videosunu da izlediler. Öğrenciler ''Kurbağa Prens'' adlı hikayeyi çok sevdiler ve derste çok eğlendiler.

Kindergarten School Flowers Class of Eryaman Okyanus College read ''The Frog Prince'' in English lesson. Thanks to this story,students have also learned about the frog's English. At the same time they have repeated the ball,book and crown words through this story.They did story completion activity with the pictures which are in their books.They coloured the book with red crayon,ball with yellow crayon and crown of princess with both red and yellow. After they watched ''The Frog Prince'' video. Students liked ''The Frog Prince'' and had fun in the English lesson.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Nurşin ŞAHİN
Tarih
:
23 Mart 2017, Perşembe 16:00
Okunma
:
1.623 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları