Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Eryaman Kampüsü İlkokul Kademesinde İnternet Kullanımı ve Ekran Bağımlılığı Semineri
Eryaman Kampüsü İlkokul Kademesinde İnternet Kullanımı ve Ekran Bağımlılığı Semineri
  • Paylaş
İlkokul Kademesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi Tarafından İlkokul Velilerine İnternet Kullanımı ve Ekran Bağımlılığı Semineri Verilmiştir.

Ülkemizde internet ve ekran kullanımının çok hızlı artması, teknolojinin etkin, bilinçli ve doğru kullanımı doğrultusunda ebeveynlere veli semineri düzenlenmiştir.

Seminerde; farkındalık oluşturularak hem ebeveynler hem de öğrencilere yönelik bilinçlendirme çalışmaları yapılmıştır. Anne-babaların dikkat etmesi gereken hususlar üzerinde de durulan seminerde “İnternet kullanımı ne zaman ‘sorun olarak’ kabul edilebilir? Doğru internet kullanımı için ebeveynler neler yapabilir? Ekran bağımlılığına karşı nasıl mücadele edilebilir? gibi sorulara cevap bulunmuştur.

Bununla birlikte çocukların internette gezinirken dikkat etmesi gereken hususlar, kişisel bilgilerin paylaşımı ve bu gibi durumlarla ilgili ne gibi önlemler alınacağı üzerinde durulmuştur.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Gözde Özbay
Tarih
:
25 Mart 2017, Cumartesi 12:21
Okunma
:
1.020 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları