Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Dünya 3.'sü Fatma Sarıdoğan: Amacım Olimpiyat Şampiyonu Olmak
Dünya 3.'sü Fatma Sarıdoğan: Amacım Olimpiyat Şampiyonu Olmak
  • Paylaş
Tekvandoda Dünya 3.'sü olan Okyanus Koleji öğrencisi Fatma Sarıdoğan, "Amacım Çin'de yapılacak olan 2014 Dünya Gençlik Olimpiyatları'nda şampiyon olmak" dedi.

Tayvan'ın Taipei şehrinde düzenlenen "10. Gençler Dünya Şampiyonası"nda Dünya 3.'sü olan Güneşli Okyanus Koleji 11. Sınıf öğrencisi Fatma Sarıdoğan, olimpiyat şampiyonluğunu hedefliyor.

Tüm Türkiye'yi gururlandıran bu başarının çok çalışma, inanç ve istekle geldiğini belirten Sarıdoğan, "Amacım Çin'de yapılacak olan 2014 Dünya Gençlik Olimpiyatları'nda şampiyon olmak" dedi.

Milli tekvandocu Sarıdoğan, spora nasıl başladığını ve hedeflerini anlattı.

Tekvandoya 6 yıl önce annesinin desteğiyle başladığını belirten Sarıdoğan, "İlk önceleri pek istemiyordum ama sonra çok sevdim" dedi.

"Nur Tatar'ı Örnek Alıyorum"

Tayvan'da Dünya 3.'sü olarak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Sarıdoğan, kendisine tekvandoda Olimpiyat 2.'si olan Nur Tatar'ı örnek aldığını söyledi.

Sarıdoğan, "O Olimpiyat 2.'si oldu. İnşallah ben de olimpiyat şampiyonu olacağım" diye konuştu..

 

 

 

 

,


Haber
:
Onca UĞURLU
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
07 Nisan 2014, Pazartesi 15:09
Okunma
:
2.275 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Emrah KARATEPE / 15 Nisan 2014, Salı 10:04
Bu güzel başarın için seni canı gönülden tebrik ederim. İnşaallah hedeflerine birer birer ulaşırsın. Okyanus Kolejleri olarak katıldığımız tüm sportif yarışmalarda en iyi dereceleri elde etmemizi dilerim.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları