Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Dr. Senai Demirci ile "Din ve Samimiyet" Söyleşisi
Dr. Senai Demirci ile "Din ve Samimiyet" Söyleşisi
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nde düzenlenen "Kutlu Doğum Haftası" programına katılan Dr. Senai Demirci, "Din ve Samimiyet" konulu bir konuşma yaptı.

Okyanus'ta manevi gece...

Avcılar Okyanus Koleji'nde 21 Nisan 2014 Pazartesi günü düzenlenen Kutlu Doğum Haftası özel programı, manevi değerlerimize dokundu.

"Din ve Samimiyet" konulu Kutlu Doğum programının bu yılki konuğu Dr. Senai Demirci oldu.

Avcılar Okyanus Koleji Müdür Yardımcıları'nın açılış konuşmasıyla başlayan program, tasavvuf musikisi (İstanbul fasıl ve ney taksimi) dinletisiyle devam etti.

Tasavvuf musikisinin ardından "Din ve Samimiyet" konulu konuşmasına başlayan Dr. Senai Demirci, salondakileri çok farklı iklimlere götürdü.

Canlı Ney Dinletisi

Demirci'nin ardından Sancaktepe Okyanus Koleji Din Kültürü Öğretmeni Aynur Demir'in canlı ney dinletisi büyük beğeni topladı.

Okyanus Kolejleri'nin tüm kampüslerinde düzenlenen "Peygamberimize Şiir ve Mektup" yarışmasının birincisi olan Ataşehir Okyanus Koleji öğrencileri, mektup ve şiirlerini seslendirdiler.

Beylikdüzü Okyanus Koleji Din Kültürü Zümresi'nin hazırladığı oratoryo gösterisi de beğeniyle izlendi.

Bahçeşehir Okyanus Koleji öğrencisi Tarkan Buharalı'nın okuduğu şiirle devam eden program, "Din Samimiyettir" adlı sinevizyon gösterisiyle sona erdi.

Programdan sonra kitaplarını imzalayan Dr. Senai Demirci, konuklarla sohbet etti.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
23 Nisan 2014, Çarşamba 14:06
Okunma
:
1.186 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları