Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Danimarkalı Öğrenciler Okyanus'ta
Danimarkalı Öğrenciler Okyanus'ta
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri, dünyanın çeşitli ülkelerinden okullarla gerçekleştirdiği öğrenci değişim programını, bu yıl Danimarka’nın Munkensham Gymnasıum, Kodldıng okulu ile gerçekleştirdi.

20 Ekim 2015 Salı günü Danimarka’lı 5 öğrenci, Okyanus Koleji öğrencilerinden Ali Batıkan Ok, Sumeyye Zamur, Ece Yantiri, Sude Han, Zeynep Arslan’ın misafirleri olarak 4 günü Okyanus ailesiyle geçirdiler.

Programın birinci gününde öğrenciler, gelen misafirlere Okyanus Kolejleri'ni gezdirip, hem eğitim sistemini hem de Okyanus Kolejleri'nin fiziki yapısı hakkında bilgiler verdi. Bazı derslere beraber katılan öğrenciler, ders işleyişi hakkında bilgiler edindiler. Gelen misafirler kendi ülkeleri ve eğitim sistemleri hakkında bilgiler paylaştı.

Öğrenciler İstanbul Turunda

Programın 2. ve 3. gününü İstanbul gezisine ayıran grup, Sultanahmet, Ayasofya, Kapalıçarşı, Dolmabahçe Sarayı, Sapphire, Ortaköy gibi mekânları gezerek, İstanbul’un tadını doyasıya çıkarttı. Yapılan gezilerde gelen misafirlere Okyanus Kolejleri öğrencilerinin rehberlik etmesi programı çok daha keyifli bir hale getirdi.

Danimarka’dan gelen misafir öğrencilerinin yanı sıra Okyanus Kolejleri öğrenci ve velileri de yapılan etkinlikten duydukları memnuniyeti her fırsatta dile getirdiler.

Okyanus Kolejleri Bargem ekibi tarafından düzenlenen bu organizasyonun, Danimarka ayağının Nisan ayı içerisinde yapılacağı belirtildi.

4. günün sonunda her iki ülkenin öğrencileri de yeni bir arkadaş edindiklerini ve Danimarka’da buluşmak için sabırsızlandıklarını dile getirdiler.

 


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
28 Ekim 2015, Çarşamba 11:40
Okunma
:
3.480 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları