Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Coğrafya Projemiz İstanbul Büyükşehir Belediyesinde
Coğrafya Projemiz İstanbul Büyükşehir Belediyesinde
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde bu yıl Tübitak Marmara finallerine kalan coğrafya projemiz hayata geçirilebilirliği ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Beylikdüzü Okyanus Kolejinde bu yıl Tübitak Marmara finallerine kalan coğrafya projemiz hayata geçirilebilirliği ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Coğrafya öğretmenimiz Senem BODUROĞLU danışmanlığında projeyi gerçekleştiren öğrencilerimizden Mert GÖKSU geçtiğimiz hafta “Büyükçekmece Gölü Doğu Havzasına Doğal Çevreyi Korumaya Yönelik Ekolojik Planlama Modeli” konulu projesini Ak Parti İBB Meclis Grup Başkanı Ergün TURAN ile paylaştı. Başkan tarafından İstanbul’un önemli bir sorunu olan bu konuya öğrencilerimiz tarafından gösterilen duyarlılık ve çözümüne yönelik hazırlanan proje çalışması büyük ilgi gördü. Yaklaşık bir saat süren görüşme sonunda projemizi tebrik eden ve bu alanda öğrencimizin çalışmalarını sürdürmesini isteyen Başkan TURAN, çalışmalarımızı İski Genel Müdürlüğü ile paylaşmak üzere aldı ve projede sunulan planlama yöntemlerinden gelecek günlerde faydalanabileceklerini belirterek öğrencimizi tebrik etti.

Öğrencimize ve danışman öğretmenine teşekkür eder çalışmalarının devamını dileriz…


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
05 Mayıs 2010, Çarşamba 08:47
Okunma
:
3.537 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları