Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Çekmeköy Kampüsünde 'Dünya Kitap Okuma Günü' Kutlandı
Çekmeköy Kampüsünde 'Dünya Kitap Okuma Günü' Kutlandı
  • Paylaş
Türkiye okuma yazma konusunda önemli aşamalar kaydetse de araştırmalar, bireysel okuma oranının düşük olduğunu gösteriyor. Biz de Okyanus Koleji Çekmeköy şubesinde Türk Dili Ve Edebiyatı Bölümü olarak okumanın önemine dikkati çekmek için her yaştan ve meslek grubundan kişiye yönelik kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik.

21 Nisan 2017 Cuma günü 7. ders saatinde, Türk Dili Ve Edebiyatı  öğretmeni Burcu Yılmazer Eyi, tüm kademe öğrencileri, öğretmenler, idareciler, tüm personelin eş zamanlı olarak kitap okumasını sağlayarak okumanın farkındalığını vurgulamak istedi.

Aynı zamanda 9. Sınıftan gönüllü öğrencilerimiz, anaokulu öğrencilerine kitap okumayı sevdirmek adına seçtikleri birbirinden güzel masal ve hikayeleri okuyarak öğrencilerimize keyifli dakikalar yaşattılar. Özellikle gönüllü öğrencilerimiz, yaptıkları bu etkinliğin onlara unutulmaz bir anı olarak kalacağını ifade etti.


Haber
:
Serkan Canseven
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Burcu Eyi
Tarih
:
25 Nisan 2017, Salı 12:25
Okunma
:
1.046 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları