Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bora Serhat ÇELİK Güneşli Kampüsünde LYS Öncesi Seminer Verdi
Bora Serhat ÇELİK Güneşli Kampüsünde LYS Öncesi Seminer Verdi
  • Paylaş
25 Nisan Pazartesi Günü Lise Rehberlik Bölüm Başkanı Bora S. Çelik Güneşli kampüsünde "BAŞARI YOLCULUĞU" Adlı Seminer Verdi.

Bora S. Çelik  öğrencilerimizle YGS 'nin değerlendirmesini yaptı ve öğrencilerimizin bu sınavdan güzel bir sonuç elde ettiklerini belirtti.

YGS de ki başarının LYS de de devam etmesinin gerekliliğini vurgulayan Bora S.Çelik düzenli ve plânlı çalışmanın devam etmesi gerektiğini anlattı. YGS sonrası oluşan rehavet ve çalışma temposundaki düşüşün çok tehlikeli olduğunu vurguladı.  Bora S.Çelik, bıkmadan ve yorulmadan her günün düzenli ders çalışarak geçirilmesinin başarı için temel şart olduğunu belirtti.

Bora S.Çelik bazen küçük gibi görünen eylem ve çalışmaların, büyük eylemlere ve başarılara dönüştüğünü, bu sebeple de zamanın iyi değerlendirilmesinin gerekliliğini vurguladı. Sınava 2 aydan daha az bir süre kaldığını belirten Bora S.Çelik, bu dönem yapılan çalışmaların öneminden bahsederek, öğrencilerin daha da dikkatli olması gerektiğinin altını çizdi.

Samimi ve hoş sohbet içinde gerçekleştirilen bu çalışmayla, öğrenciler  büyük bir moral kazandılar ve ders çalışma konusunda motive oldular. Seminerin sonunda Bora Bey görüşen öğrenciler sorularını sorma olanağı buldular.


Haber
:
Ahu AYDIN KARADAĞ
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Sinan SAKALLI
Tarih
:
26 Nisan 2016, Salı 09:37
Okunma
:
1.119 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları