Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Beylikdüzü Okyanus'ta 'Çocuğunuzla Tanışın Semineri'
Beylikdüzü Okyanus'ta 'Çocuğunuzla Tanışın Semineri'
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji’nde Benego Test sonuçlarıyla ilgili 14 Ekim 2014 Salı günü ilkokul ve ortaokul velilerine konferans salonunda saat 19.00’da Dr. Halil İbrahim Erden tarafından “Çocuğunuzla Tanışın Semineri” düzenlendi.

Okyanus Kolejleri’nde uygulanan Benego Öğrenci Raporu ile veliler;  çocuğunun kişiliği, potansiyellerini, yeteneklerini, güçlü ve zayıf yanlarını, öğrenme yöntemlerini, ders çalışma alışkanlıklarını, öğrenme stillerini öğrenip çocuğa özel durumları keşfederek yaşadıkları sorunlara çözüm fırsatını yakaladılar.

Veliler Kendini Keşfediyor

Benego Ebeveyn Raporu ile velilere kendi kişilik özelliklerini keşfederek öğrenciyi motive eden, daha başarılı olması için destekleyen bir ebeveyn olması için yapması gerekenler konusunda çözüm önerileri sunuldu. Çocuğun daha başarılı olması için ebeveyn olarak neler yapabileceklerini görmüş oldular.

‘Sınıf Raporu’ ile Sınıflar Özelleşiyor

Öğretmenlere yapılan Benego Öğretmen Testi de öğretmenlerin kendini tanıma ve öğretme yöntemlerini sınıftaki bütün öğrencilere hitap edebilecek şekilde geliştirmelerine yardımcı oldu. Ayrıca her sınıfın öğretmenine “Sınıf Raporu” verilerek sınıf yönetimini öğrencilere göre özelleştirebilmesi sağlandı.

Seminer sonunda Beylikdüzü Okyanus Koleji Ortaokul Müdür Yardımcısı Alkan Baştuğ Dr. Halil İbrahim Erden’e teşekkür ederek çiçek ve plaketini takdim etti.


Haber
:
Mete Doğanay
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Alkan Baştuğ
Tarih
:
24 Ekim 2014, Cuma 14:25
Okunma
:
2.569 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları