Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Beylikdüzü Okyanus Koleji’nde İşlematik Yarışması
Beylikdüzü Okyanus Koleji’nde İşlematik Yarışması
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri matematikte dört işlemi kullanarak "İşlematik" yarışmasında ter döktüler.

Beylikdüzü Okyanus Koleji Lise öğrencileri arasında yapılan ‘İşlematik’ yarışmasında öğrenciler, işlem yeteneğindeki hızı ve becerilerini kullanarak eğitici ve eğlenceli vakit geçirdiler. Yarışma için seçilen gruplardan 10-A Sınıfı öğrencileri Esra Demirel ve Onur Ezgi Gezen 1. olarak tüm kampüs 1.lerinin yarışacağı finale katılmaya hak kazandılar.

İşlematik Yarışması Nedir?

Yarışmanın amacı rastgele seçilen 6 sayıyı kullanarak dört işlem yoluyla hedef sayıya ulaşmak. Öğretmenlerin oluşturduğu ikişer kişiden oluşan gruplar her soruyu en fazla iki dakikada yapmaya çalışacaklar. 15 soru sonunda gruplar arasında puan değerlendirilmesi ile birinciler belirlenecek. Daha sonra bu birinciler Okyanus Kolejleri’nin belirlediği bir kampüste Haziran ayında kendi aralarında yarışacaklar.


Haber
:
Özcan ULUSOY
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Önder ÇELEN
Tarih
:
03 Mart 2015, Salı 17:55
Okunma
:
1.878 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları