Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde 'Daha İyi Nasıl Öğrenirsin' Semineri
Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde 'Daha İyi Nasıl Öğrenirsin' Semineri
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji’nde 22 Ekim 2014 Çarşamba günü Rehberlik Ders saatinde tüm Ortaokul öğrencilerine Rehber Öğretmenler Hande İpekli ve Sevda Şevik tarafından “Daha İyi Nasıl Öğrenirsin?” semineri verildi.

Seminerden önce öğrencilere “Öğrenen Beyin” adlı video gösterimi yapıldı. Video gösteriminde beynin yapısı, işleyişi, özellikleri ve beynimizi nasıl daha iyi kullanabileceğimiz ile ilgili bilgiler aktarıldı.

Video gösteriminin ardından Rehber Öğretmenler “Daha İyi Nasıl Öğrenirsin” sunumlarını yaptılar. Tüm 5-6-7 ve 8. sınıf öğrencilerine verilen bu seminerde, öğrencilere öğrenme performansının nasıl arttırılacağı konusunda ipuçları verildi. Görsel, İşitsel ve Kinestetik Öğrenme tarzlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi aktarıldı. Ayrıca öğrenme stillerine göre nasıl ders çalışacaklarına dair örnekler gösterildi. Öğrenme konusunda bilinen yanlış yargılar üzerinde duruldu. Doğru yargılar üzerine örneklemeler yapılarak seminer sona erdi.


Haber
:
Mete Doğanay
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Alkan Baştuğ
Tarih
:
25 Ekim 2014, Cumartesi 10:06
Okunma
:
1.953 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları