Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Beylikdüzü Okyanus Koleji 8. Sınıfların Mezuniyet Gecesi
Beylikdüzü Okyanus Koleji 8. Sınıfların Mezuniyet Gecesi
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji 8. sınıf öğrencileri, 10 Haziran 2015 Çarşamba günü düzenlenen mezuniyet gecesinde unutulmaz anlar yaşadılar.

Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen mezuniyet gecesinde, veliler de büyük bir ilgi ve katılım gösterdi. Yetenek öğretmenlerinin hazırlamış olduğu müzik ziyafetinin ardından, öğrencilerin ailelerine sürpriz olarak hazırladıkları slayt gösterisi izlendi ve duygu dolu anlar yaşandı.

 7. Sınıflara Bayrak ve Flama Devir Teslimi

Gecede 8-A Sınıfı öğrencilerinden Bülentcan Solakarı önderliğinde, Gençliğe Hitabe tüm öğrenciler tarafından seslendirildi. Daha sonra 7. sınıf öğrencilerine bayrak ve flama devir teslimi yaptılar. Bayrak ve flama devir tesliminden sonra öğrencilerin okul anılarından oluşan slayt gösterisi izlendi.

Günün heyecanla beklenen anında ise 7. sınıf öğrencilerinden Şevnur Ökcü'nün seslendirdiği Arkadaş şarkısı eşliğinde keplerini atarlarken yeni yaşamlarına da ilk adımlarını atmış oldular.


Haber
:
Esra Kaya
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Esra Kaya
Tarih
:
25 Haziran 2015, Perşembe 11:04
Okunma
:
1.565 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları