Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Beylikdüzü Okyanus Koleji 7. Sınıf Öğrencilerinde Münazara Heyecanı
Beylikdüzü Okyanus Koleji 7. Sınıf Öğrencilerinde Münazara Heyecanı
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji 7. sınıf öğrencileri 2 Ekim 2014 Perşembe günü Okyanus Koleji Türkçe zümresinin düzenlediği “Trafik Sorununu Çözmede Eğitim mi Yoksa Kanunlar mı Etkilidir?” konulu münazara yarışmasında yarıştılar.

Beylikdüzü Okyanus Koleji 7. sınıflar arasında konferans salonunda yapılan münazarada öğrenciler öncelikle ’’Trafik Sorununu Çözmede Eğitim mi Yoksa Kanunlar mı Etkilidir’’ konusunu tartıştılar. Zorlu geçen bölümde 7-C ve 7-B sınıfı finale kaldı.

Finalde 7-C sınıfı “Para Her Kapıyı Açar.” ,7-B sınıfı “Para Her Kapıyı Açmaz’’ tezini savundular. 7-B sınıfı ‘’Para Her Kapıyı Açmaz’’ görüşüyle münazarayı bir puan farkla kazandı. Savunmalarını, hazırladıkları panolarda kullandıkları görsellerle destekleyen öğrenciler jüriyi ikna etmeye çalıştı. Eğlenceli ve kıyasıya rekabetin olduğu münazara sonunda Türkçe ve Rehber Öğretmenlerinden oluşan jüri üyeleri öğrencilere ödüllerini takdim etti.


Haber
:
Özcan ULUSOY
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Önder ÇELEN
Tarih
:
16 Ekim 2014, Perşembe 21:20
Okunma
:
2.123 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları