Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Beylikdüzü Okyanus Koleji 4. Sınıf Öğrencileri Jurassıc Land 'de
Beylikdüzü Okyanus Koleji 4. Sınıf Öğrencileri Jurassıc Land 'de
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji 4. sınıf öğrencileri 20 Kasım 2015 Cuma günü Avrupa'nın dinozor temalı en büyük parkı olan Jurassıc Land 'i gezmek için Forum İstanbul'a gitti.

Eğitim ve eğlenceyi birleştiren 'edutainmet' konseptiyle tasarlanan, 10.000 metrekarelik dev  bir alanda yer alan hem küçükleri hem de büyükleri dinozorların gizemli dünyasını keşfetmeye davet eden Jurassic Land Beylikdüzü Okyanus Koleji 4. sınıf öğrencilerini ağırladı. Öğrenciler, soyları 65 milyon yıl önce tükenmiş ve gezegenin en görkemli canlıları olan diznozorları ve 70 dinozorun bire bir hareketli maketlerinin yer aldığı, benzersiz ve ilgiz çekici müzesini, Türkiye'nin en büyük dört boyutlu altı efektli sinemasını, eğlenirken öğrenme imkanı sunan laboratuarını keşfetme fırsatı bularak  tüm bu etkinlikler esnasında rehberler ile ingilizce konuşmanın ders dışı bir çalışmayla da yapılabileceğinin örneğini gösterdiler.

 


Haber
:
Çiğdem Öner
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Çiğdem Öner
Tarih
:
25 Kasım 2015, Çarşamba 18:43
Okunma
:
1.287 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları