Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Beylikdüzü Okyanus Koleji 3. Sınıf öğrencileri Jurassic Land 'de
Beylikdüzü Okyanus Koleji 3. Sınıf öğrencileri Jurassic Land 'de
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji 3. sınıf öğrencileri 18 Kasım 2015 tarihinde Avrupa 'nın dinozor temalı en büyük parkı Forum İstanbul 'da eğlence ve bilgi dolu bir gün yaşadılar.

Dünyanın en büyük dinozor eğlence parklarından biri olma özelliğine sahip olan Jurassic Land , hem küçükleri hem de büyüklerri dinozorların dünyasını keşfetmeye davet ediyor. Soyları 65 milyon yıl önce tükenmiş olan gezegenin en görkemli canlıları, Bayrampaşa'da Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde  Jurassic Land ile hayat buldu.

Beylikdüzü Okyanus Koleji 3. sınıf öğrencileri,  eğitim ve eğlenceyi birleştiren ' edutainment ' konseptiyle tasarlanan Jurassic Land 'de öğrenme yolculuğu serüveni yaşadılar.  70 dinozorun bire bir hareketli maketlerinin yer aldığı, benzersiz ve ilgi çekici müzesi, Türkiye'nin dört boyutlu altı efektli sineması, eğlenirken öğrenme imkanı sunan laboratuarı ve tüm bu etkinliklerde rehberlerimizin İngilizce bilgilendirme yaparak , öğrencilerimize ders dışında da İngilizce konuşulması örneğini oluşturması açısından  eğitici ve keyifli bir yolculuk oldu. 

Jurassic Land yolculuğu,  milyonlarca yıl öncesine ait dinozor iskeletleri ve yumurtalarının sergilendiği  müzede dinozor çağının ayrıntılı hikayesi örnekler eşliğinde anlatılarak başladı. Macera, Türkiye'nin dört boyutlu altı efektli sineması olan Juracopter ile dinozor adasına heyecan dolu bir yolculuk ile devam etti. Öğrenciler,  Show Garden bölümünde ise onlarca hareketli dinozoru doğal ortamlarında gözlemleyebilme fırsatı buldu. . Bilim Merkezi ve Laboratuar bölümünde, kuluçka sürecinden itibaren gerçekleştirilen dinozor araştırmalarının yapıldığı, yeni doğan ve veterinerlik hizmetleri bölümünde ise otçul ve etçil dinozorları yakından gözlemleyebilme imkanı sunuldu.


Haber
:
Çiğdem Öner
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Çiğdem Öner
Tarih
:
30 Kasım 2015, Pazartesi 17:18
Okunma
:
1.271 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları