Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Beylikdüzü, Güneşli, Halkalı ve Fatih Okyanus Yaz Spor Okulları'nın Gezisi
Beylikdüzü, Güneşli, Halkalı ve Fatih Okyanus Yaz Spor Okulları'nın Gezisi
  • Paylaş
Beylikdüzü, Güneşli, Halkalı ve Fatih Okyanus Yaz Spor Okulu öğrencileri, Pelican Mall AVM'de yer alan Fun Time Eğlence Merkezi'nde doyasıya eğlendiler.

Okyanus Kolejleri'nin nitelikli eğitimi, yazın da Yaz Spor Okulları'nda devam ediyor...
 
16 Haziran 2014 Pazartesi günü açılan Okyanus Yaz Spor Okulları'nda 6-13 yaş grubu öğrenciler; yüzme, tenis, futbol, jimnastik, basketbol, voleybol, masa tenisi, buz pateni gibi spor dallarında eğitim alırken; eğitsel dersler, İngilizce ve Survivor Okyanus yarışmalarıyla eğlenerek öğreniyorlar.
 
Zengin içeriğiyle öğrencilerin verimli bir yaz tatili geçirmesini sağlayan Okyanus Yaz Spor Okulları'nda öğrenciler, Cuma günleri düzenlenen dış mekan gezilerine katılıyorlar.
 
Bu sayede hem yaşıtlarıyla keyifli vakit geçiriyor, hem de bir birey olarak aileleri olmadan sosyal ortamlarda bulunarak grup içi davranışlarını ve özgüvenlerini geliştiriyorlar.
 
Yaz Spor Okulları'nın 4. haftasında 11 Temmuz 2014 Cuma günü Beylikdüzü, Güneşli, Halkalı ve Fatih Okyanus Yaz Spor Okulu öğrencileri, Pelican Mall AVM içerisinde bulunan Fun Time Eğlence Merkezi'ne gittiler. Oyun alanlarında neşeyle eğlenen öğrenciler keyifli dakikalar yaşadılar.

 

 

 


Haber
:
Ali İhsan SELÇUK
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Fotoğraf
:
Şube Fotoğrafçıları
Tarih
:
14 Temmuz 2014, Pazartesi 11:08
Okunma
:
5.296 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları