Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Beykent Okyanus Lise Öğrencilerinden "Boggle" Etkinliği
Beykent Okyanus Lise Öğrencilerinden "Boggle" Etkinliği
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji Lise öğrencileri 12 Aralık 2014 tarihinde “Boggle” etkinliğinin sonuçlanması ile hediyelerini aldılar.

Beykent Okyanus Koleji Lisesi öğrencileri, İngilizce ders dışı etkinliği kapsamında bir hafta boyunca kendilerine verilen 16 harften kelimeler türetti. Türettikleri kelimeleri en yakın arkadaşları ile bile paylaşmayan öğrenciler, bir hafta boyunca kıyasıya yarıştılar. Sadece rakamları telaffuz eden öğrencilerin türettikleri kelime sayısı bir anlamda okul efsanesine dönüştü. Her sınıfın ayrı birincisinin seçildiği haftalık ders dışı etkinlik yarışmasında birinci olan öğrencilere birer adet Okyanus Yıldızı rozeti ve birer adet İngilizce okuma kitabı hediye edildi.

Beykent Okyanus Koleji ‘inde haftalık İngilizce ders dışı etkinliklerin devam edeceği, yine ödüllerin verileceği, kıyasıya yarışılacak yeni bir haftayı öğrenciler heyecanla bekliyor.


Haber
:
Özer Tuna
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Nurseren Uçar
Tarih
:
20 Aralık 2014, Cumartesi 16:16
Okunma
:
1.440 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları