Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Beykent Okyanus Koleji Lise Öğrencileri Oyuncak Müzesi'nde
Beykent Okyanus Koleji Lise Öğrencileri Oyuncak Müzesi'nde
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji Lise öğrencileri 18 Aralık 2014 Perşembe günü Sunay Akın‘ın kurucusu olduğu oyuncak müzesini ziyaret etti.

Öğrenciler, Beykent Okyanus Koleji İngilizce ve danışman öğretmenleri Süreyya Göçküncü ‘nün organize etmiş olduğu gezide, İstanbul Oyuncak Müzesi'nin 23 Nisan 2005 yılında şair/yazar Sunay Akın tarafından kurulmuş olduğunu öğrendiler ve  1700’lü yıllardan günümüze oyuncak tarihinin en gözde örnekleri ile buluştular.

Öğrenciler İngilizce Şifrelerin Peşinde

Öğrenciler, öğretmenlerinin hazırlamış olduğu “LET’S EXPLORE THE MUSEUM ‘’ isimli, müze ile ilgili detayların bulunduğu İngilizce  şifreli soruları gezi esnasında cevaplarken yaşadıkları heyecan ile müze yöneticilerini bile kendilerine hayran bıraktılar. Müze yetkilerinin kendilerine izlettikleri 20 dakikalık eski filmlerdeki oyuncak sahnelerini keyifle izleyen öğrenciler, kafeterya bölümünde kitap okuyup, renkli şekerlemelerin tadına baktılar. Ayrıca ‘Ömercik, Ayşecik ve Sezercik’ filmlerini siyah beyaz olarak izleme fırsatı yakaladılar. 


Haber
:
Özer Tuna
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Süreyya Göçküncü
Tarih
:
20 Aralık 2014, Cumartesi 16:00
Okunma
:
1.722 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları