Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçeşehir Okyanus'ta "Aslı ile Kerem" Şiirlerle Anlatıldı
Bahçeşehir Okyanus'ta "Aslı ile Kerem" Şiirlerle Anlatıldı
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Kültür ve Edebiyat Kulübü tarafından düzenlenen “Aslı ile Kerem” temalı şiir dinletisi, büyük beğeni topladı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Kültür ve Edebiyat Kulübü tarafından düzenlenen "Aslı ile Kerem" temalı şiir dinletisi, 15 Mayıs 2015 Cuma akşamı okulun konferans salonunda büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Köy kültürüne ait kıyafetlerle şiirlerini okuyan öğrenciler, izleyenleri geçmişe götürürken, yine o kültüre ait eşya ve aksesuarlarla oluşturulan dekor büyük beğeni topladı.
Şiir ve türkülerle  Kerem ve Aslı hikayesine yapılan yolculuk, izleyenler arasından seçilen talihlilere verilen ödüllerin ardından sona erdi.

Dinletiye Dilek Cacına, Kerem Dal, Göktuğ Özgül, Kardelen Yazik, Besra Naz Çekirdekçi, Barış Karaman, Berkant Seyhan, Cengiz Düzgün, Dila Durmaz, Ecrin Demir, Merih Ömer Yılmaz, Berfin Önder, İdil Sena Gezer, Batuhan Kaplan, Özüm Asilkan adlı öğrenciler katıldı.


Haber
:
Yasemin ÇELİK
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
22 Mayıs 2015, Cuma 15:04
Okunma
:
3.995 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları