Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçeşehir Okyanus Okul Öncesi Bilingual İle İngilizce Öğreniyor
Bahçeşehir Okyanus Okul Öncesi Bilingual İle İngilizce Öğreniyor
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Okul Öncesi minikleri Bilingual Eğitim Modeli ile işledikleri İngilizce derslerinde eğlenerek öğrenmeye devam ediyor.

Bilingual Eğitim Modeli ile konularını İngilizce olarak günlük hayatın bir parçası gibi işleyen minikler İngilizce hikayeler dinleyip, drama etkinlikleriyle derslerini zenginleştirmeye devam ediyor.

Minikler Bilingual İngilizce derslerine  "Hello How are You, Today?" şarkısıyla başlıyor. Daha sonra, her sınıf için hazırlamış olan ‘Minik Baykuşlu’ sınıf yoklaması ile  kim okula gelmiş; kim neden gelmemişi konuşuyorlar. Bu sayede hem birbirlerini daha iyi tanıyor hem de yeni İngilizce kelimeler öğreniyorlar.

Bugün Hava Nasıl?

Bahçeşehir Okyanus Koleji Okul Öncesi öğrencileri her gün hava durumunu sorup, pencereden bakıp hava hakkında sohbet ediyor. Kocaman hava durumu tablolalarına bakıp o gün hava durumu nasılsa ona hazırlamış olan mandalları takarak hava durumunu ile ilgili bilgileri kalıcı olarak öğreniyorlar. Şarkı ile derslerine başlayan minikler 'Goodbye' şarkısıyla derslerine veda ediyor.


Haber
:
Betül BAHÇE
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
İlke Aydoğdu,Yasemen Kutlu,Ceren Danacı
Tarih
:
22 Ekim 2014, Çarşamba 10:18
Okunma
:
1.541 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları