Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçeşehir Okyanus Öğrencileri Tasarrufu Öğreniyor
Bahçeşehir Okyanus Öğrencileri Tasarrufu Öğreniyor
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji 3. sınıf öğrencileri 10 Ocak 2015 Cuma günü okullarındaki paylaşım alanlarında tasarrufun önemi belirtmek ve hatırlatmak amacıyla küçük notlar hazırladılar.

Bahçeşehir Okyanus Koleji 3.sınıf öğrencileri okullarında, öğretmenlerinden öğrendikleri tasarruf ile ilgili bilgileri 1. 2. 3. ve 4. sınıftaki arkadaşlarıyla paylaştılar. Enerji kaynaklarının tasarrufuna dikkat çekmek amacıyla koridor sınıflardaki elektrik anahtarlarına ‘Gereksiz ise kapat!’ ve musluklara ‘boş yere akıtma!’ gibi çeşitli hatırlatma notları yapıştırdılar. Kağıt havlu kullanımın azaltarak ağaç kesimini en aza indirgemek amacıyla peçetelikleri de unutmadılar.

Koridorlarına bulutçuklar yaparak üzerlerine tasarrufun önemini vurgulayan mani ve özlü sözler yazarak astılar. Bu sayede hem kendileri bilinçlendiler hem de okuldaki tüm arkadaşlarına günlük hayatta alışkanlık sağlamak amacıyla küçük hatırlatıcılar sundular.


Haber
:
Seren Şahin
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
SEREN ŞAHİN NİLÜFER ATAMAN
Tarih
:
26 Ocak 2015, Pazartesi 10:55
Okunma
:
1.332 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları