Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçeşehir Okyanus Öğrencileri Beykent Model Birleşmiş Milletler’de
Bahçeşehir Okyanus Öğrencileri Beykent Model Birleşmiş Milletler’de
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji öğrencilerimiz uluslararası ilişkiler ve diplomasi kariyer kulübü kapsamında, model birleşmiş milletler etkinliklerine katılmaya devam ediyor.

21-22 Mayıs tarihlerinde Beykent Okullarının düzenlediği 4. Model Birleşmiş Milletler Konferansı'na Bahçeşehir Okyanus Koleji Lise öğrencileri, rehber öğretmen Ece Petek önderliğinde katılım sağladılar.

Öğrencilerimiz bu sene konferansa Danimarka ülkesi büyükelçisi ve delegeleri olarak katıldılar. 9-C sınıfından Ece ERİŞMİŞ Gençlik Konseyi delegesi; 9-D sınıfından Kerem Dalmış Ekonomik ve Sosyal Konsey delegesi, 10-A sınıfından Alp REİS İnsan Hakları Konseyi delegesi, 11-B sınıfından Berkant Seyhan ise hem Danimarka Büyükelçisi hem de Politik konsey delegesi olarak oturumlarda bulundu.

Bu seneki teması “Duyarlılık, Adalet ve Yaşam Hakkı” olan konferansta öğrencilerimiz, kendi konseylerinde belirlenen konular hakkındaki görüşlerini ve araştırmalarını sunup, konferans sonunda bildirgelerini hazırladılar.  Gün boyunca süren etkinlik kapanış töreni ve kokteylin düzenlenmesiyle sona erdi.


Haber
:
Serhat Ünsal
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Ece Petek
Tarih
:
24 Mayıs 2016, Salı 15:04
Okunma
:
1.876 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları