Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçeşehir Okyanus Miniklerinden Oryantasyon Etkinliği
Bahçeşehir Okyanus Miniklerinden Oryantasyon Etkinliği
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji 1. sınıf minikleri oryantasyon haftasında sihirli kalem etkinliğiyle farklı bir çalışmada buluştular.

Öğrencilerin okula alışmaları için yapılan oryantasyon programında öğrenciler çeşitli etkinliklerle oryantasyon haftasının tadını çıkarttı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji 1. sınıf öğrencileri, kendilerine verilen beyaz kağıtlara beyaz mumlarla hayal ettikleri tek bir objeyi görmeden çizdi. Ardından öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde kağıda kahve dökerek yapışan kahvelerin kağıtta çıkardıkları objeleri görmüş oldular. Bu etkinlik ile öğretmenlerinin sorduğu; “ Neden beyaz mumla yaptığımız resmi göremedik? Bu etkinliği renkli mumlarla yapsaydık aynı sonucu elde eder miydik? Neden kahveyi döktüğümüzde yaptığımız resimleri görebildik? ” sorularına cevap arayarak etkinlikten neler anladıklarını sorgulamış oldu. Daha sonra yapılan resimler toplanıp okul koridorundaki panoya asılarak sergilendi.


Haber
:
Batuhan NAR
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
16 Eylül 2014, Salı 11:22
Okunma
:
1.648 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları