Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçeşehir Okyanus Lise Kademesi Üniversite Gezilerine Bir Yenisini Daha Ekledi
Bahçeşehir Okyanus Lise Kademesi Üniversite Gezilerine Bir Yenisini Daha Ekledi
  • Paylaş
11. sınıf öğrencilerimiz Rehber Öğretmen Ece Petek ve branş öğretmenlerimiz eşliğinde Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünü ziyaret ettiler.

24 Ekim Cuma günü Okyanus Kolejleri Lise kademelerinden 11. ve 12. sınıflara yönelik Bahçeşehir Üniversitesi Kariyer Tanıtım günleri etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Bahçeşehir Okyanus Lise kademesi olarak 11. sınıflarımız da katılım sağladılar.

Etkinlik,  Bahçeşehir Üniversitesi rektör danışmanı Turgay Polat’ın “Geleceğin İnsanı Olmak” semineriyle başladı. Seminerde öğrencilere farklı bakış açıları kazandırılarak kişisel gelişimleri adına girişimsel faaliyetlerde bulunmaları gerekliliği vurgulandı. Apply Bau sisteminin de bahsedildiği seminer sonunda yenilikçi fikirleri bulunan üniversite öğrencileri kendi kişisel haritalarından bahsettiler. Seminer sonunda öğrencilerimiz fakülte tanıtımlarının yapıldığı kokteyl alanında zaman geçirdiler.


Haber
:
Samet Duran
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
24 Ekim 2016, Pazartesi 10:39
Okunma
:
2.212 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları