Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçeşehir Okyanus 1. Sınıf Öğrencilerinden İngilizce Etkinliği
Bahçeşehir Okyanus 1. Sınıf Öğrencilerinden İngilizce Etkinliği
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji 1. sınıf öğrencileri 08.09.2014'te başlayan bir haftalık oryantasyon programıyla yeni eğitim yılına merhaba derken yeni bir dile de başlamanın sevincini yaşadılar.

Okula uyumlarını sağlamak için okula 1 hafta erken başlayan 1. sınıf öğrencileri yeni eğitim dönemine neşeli bir başlangıç yaptı. Eğlenerek yabancı dil öğrenen minikler 2014-2015 Eğitim Öğretim döneminin ilk dersine başladı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji İngilizce öğretmenlerinin öğrenciler için hazırladığı yaka kartları ve çerçeveler öğrenciler tarafından büyük beğeni topladı. Etkinlik saatlerinde oyun istasyonları kuran Bahçeşehir Okyanus Koleji İngilizce Zümresi eğlenceyi İngilizce ile birleştirerek çocuklara keyifli anlar yaşattı. Öğrenciler bazı köşelerde hafızalarını ve dikkatlerini ölçen oyunlar oynarken diğer köşede kukla ile öğretmenlerini yabancı dilde anlamaya çalıştılar. Notalarla ve renklerle eğlenirken öğrenmeye başlayacak olan öğrenciler yabancı dilin sıcaklığının ilk sinyallerini aldılar. 


Haber
:
Betül BAHÇE
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Çağla Aydoğdu, Betül Bahçe, Burcu Teber, Helin Göktaş, Bengü Kıvanç, Nazan Bayram
Tarih
:
13 Eylül 2014, Cumartesi 16:50
Okunma
:
2.369 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları