Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçeşehir Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü Öğrencilerinden Haliç’e Ziyaret
Bahçeşehir Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü Öğrencilerinden Haliç’e Ziyaret
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrenci ve öğretmenleri 20 Ekim 2014 Pazartesi günü Haliç Üniversitesi Kağıthane Kampüsü Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültelerini ziyaret etti.

Okyanus öğrencilerinin yaptığı gezide; Haliç Üniversitesi İç  Mimarlık Bölümü’nden Yrd. Doç. Bilge Yararel, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nden Araştırma Görevlisi  Şenay Nuhoğlu, Grafik Tasarımı Bölümü’nden Öğretim Üyesi Demet Karapınar, Tekstil -Moda Bölümü’nden Yrd. Doç. Şöhret Aktepe Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencilerine yönelik bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda;  bölümlerinin amacı, bölüm dersleri ve işleniş biçimi, örnek öğrenci çalışmaları, yurt dışı eğitim, bursluluk durumu ve kontenjanları gibi konularda bilgi paylaşıldı.

Resim Bölümü öğrencileri üniversitenin  bölüm dersliklerini ve atölyelerini gezip, öğrenim gören öğrencilerle ve hocalarıyla tanışma fırsatı da buldular.

Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mansur Topçuoğlu,  Okyanus Koleji Resim Bölümü öğrencilerini toplantı salonuna kabul ederek Türkiye’de eğitimin önemi, iş dünyasında gençlerin yeri ve önemi ayrıca geleceğe yönelik planları konusunda öğrencilerle sohbet etti. Gezi Haliç Üniversitesinin öğrencilere vermiş olduğu yemekle son buldu.


Haber
:
Selda HİLALOĞLU
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Selda Hilaloğlu,Gözde Kalkan
Tarih
:
23 Ekim 2014, Perşembe 15:11
Okunma
:
1.870 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları