Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçeşehir, Avcılar ve Güneşli Okyanus Yaz Spor Okulları'nın Gezisi
Bahçeşehir, Avcılar ve Güneşli Okyanus Yaz Spor Okulları'nın Gezisi
  • Paylaş
Bahçeşehir, Avcılar ve Güneşli Okyanus Yaz Spor Okulu öğrencileri, Florya Akvaryum'a giderek deniz canlılarının dünyasında keyifli bir yolculuk yaptılar.

Okyanus Kolejleri'nin nitelikli eğitimi, yazın da Yaz Spor Okulları'nda devam ediyor...
 
6-13 yaş grubu öğrenciler; yüzme, tenis, futbol, jimnastik, basketbol, voleybol, masa tenisi, buz pateni gibi spor dallarında eğitim alırken; eğitsel dersler, İngilizce ve Survivor Okyanus yarışmalarıyla eğlenerek öğreniyorlar.

Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulları'nda, her Cuma dış mekan gezileri düzenleniyor.

Bu gezilerle çocuklara gözlem yapma, inceleme, merak duygularını giderme imkanı sağlanıyor. Gezilerdeki fiziksel aktivite alanları öğrencilerin bedensel-zihinsel gelişimlerini desteklerken, enerjilerini doğru yönde kullanabilme imkanı sağlıyor.

Çocuğun çevresi ile iyi iletişim kurması, arkadaşları ile işbirliği yapması, grupla beraber çalışma, sorumluluğunu yerine getirme ve yaratıcılığın gelişmesi için de bu tür geziler önem taşıyor.

 

Su Altı Dünyasına Yolculuk

Bu kapsamda Bahçeşehir, Avcılar ve Güneşli Okyanus Koleji Yaz Spor Okulu öğrencileri, 4 Temmuz 2014 Cuma günü Florya Akvaryum'a gittiler.

Karadeniz ile başlayıp Pasifik'e kadar uzanan yolculuklarında dünya denizlerinde yaşayan bir çok balık türünü tanıma fırsatı bulan öğrenciler, keyifli dakikalar geçirdiler.
 
Balıklar, ahtapotlar, deniz yıldızı vb. gibi canlıları merakla izleyen öğrenciler, özellikle yağmur ormanları bölümüne büyük ilgi gösterdiler.
 
Deniz canlılarının yaşadığı bölgelerin kültürel, coğrafi ve tarihsel özelliklerini de tanıyan öğrenciler, hem eğlendiler hem öğrendiler.

Haber
:
Ali İhsan SELÇUK
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Fotoğraf
:
Bahçeşehir ve Avcılar Şube Fotoğrafçısı
Tarih
:
07 Temmuz 2014, Pazartesi 11:19
Okunma
:
7.355 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları