Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçelievler Okyanus Teog Sınavı Hakkında 8. Sınıf Velilerini Bilinçlendirdi
Bahçelievler Okyanus Teog Sınavı Hakkında 8. Sınıf Velilerini Bilinçlendirdi
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Koleji’nde 18 Ekim 2014 Cumartesi günü 8. Sınıf velilerine 26-27 Kasım 2014 tarihlerinde uygulanacak olan ilk Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG ) ve yıl içerisinde yapılacak çalışmaları anlatmak amacıyla bir seminer düzenlendi.

Kokteyle katılan 8. Sınıf velileri Bahçelievler Okyanus Koleji Orta Okul Müdürü Kaan Sezgin, TEOG sınavının amacı ve uygulanması hakkında bilgilendirmenin yanı sıra ‘Ortak Sınavlara Hazırlık’ adı altında yapılacak hafta sonu etütleri ve hafta içi etütlerine katılımının zorunlu olması gerektiğini bildirdi. Seminerde, Bahçelievler Okyanus Koleji Rehber Öğretmen Derya Yüzügüler  TEOG sınavı süreci hakkında bilgi vererek velilerin bu dönemde öğrencilere nasıl tutum sergilemesi gerektiğini ve sınav çalışma yöntemi üzerinde durdu.

Öğrencilerin sınavda sorumlu olacakları 6 temel ders; Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, TC.İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Yabancı Dil ( İngilizce), Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi branş öğretmenleri ve zümre başkanları sınavda hangi konulardan kaç soru çıkacağı, konuların yüzdelik dağılımını kazanımlarıyla birlikte sunup, çıkan soru örnekleri ile Okyanus Koleji tarafından yapılan sınavlardaki benzer soruları karşılaştırdılar.


Haber
:
Hülya İmik
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Hülya İMIK
Tarih
:
24 Ekim 2014, Cuma 15:39
Okunma
:
1.754 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları