Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçelievler Okyanus Romanya’dan Gelen Misafirleri Ağırladı
Bahçelievler Okyanus Romanya’dan Gelen Misafirleri Ağırladı
  • Paylaş
Romanya Milli Eğitim Bakanlığı müfettişi Dr. Vildan Bormambet ve Köstence Ovidius Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Cristina Tamaş başkanlığında bir grup eğitimci 21 Kasım 2014 tarihinde Bahçelievler Okyanus Koleji’ni ziyaret etti.

Bahçelievler Okyanus Koleji Resim öğretmeni Aslı Temizel’in yürüttüğü kardeş okul projesi çerçevesinde yapılan ziyarette Romanya Köstence’de bulunan okullarla Okyanus Kolejleri arasında yapılabilecek projeler ve çalışmalar görüşüldü. Romanya’daki en önemli üniversitelerden biri olan Ovidius Üniversitesi öğretim görevlileri ise Okyanus Kolejleri'nde verilen eğitimi incelediler.

Gezi esnasında sınıfları ziyaret eden öğretim elemanları ve öğretmenler Bahçelievler Okyanus Koleji öğrenci ve öğretmenler ile görüştüler. Öğrenciler, proje çerçevesinde resim derslerinde hazırlamış oldukları tablo ve çalışmalarını ziyaretçilere hediye ettiler.

Romanya'dan gelen akademisyen ve öğretmenlerin isim listesi için tıklaynız.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
28 Kasım 2014, Cuma 11:10
Okunma
:
2.233 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları