Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçelievler Okyanus Okul Öncesinde Karne Heyecanı
Bahçelievler Okyanus Okul Öncesinde Karne Heyecanı
  • Paylaş
Okul öncesi öğrencileri 17.06.2016 Cuma günü karne heyecanını doyasıya yaşadılar.

2. Dönemi de ilk dönem olduğu gibi başarı ile tamamlayan minik öğrencilerimiz, karnelerini alırken oldukça heyecanlıydılar. Derslere, etkinliklere, aktivitelere oldukça istekli ve verimli katılan öğrencilerimiz, bu sene içinde çok şey öğrendiler. Hatta büyüdüler. İlköğretime artık hazır olan A grubu öğrencilerimiz mezun olmanın ve ilköğretime başlayacak olmanın heyecanını yaşarken, B grubu öğrencilerimiz ise büyümenin ve artık A grubuna geçmenin haklı gururu ve heyecanı içindeydiler. Kahvaltılarını ettikten sonra sınıflarında sırayla karnelerini alan ve öğretmenleri ile vedalaşan minik öğrencilerimizin, hayatlarında her zaman mutlu ve başarılı birer birey olmalarını temenni ederiz.

Bu sene gösterdikleri özveri ve kalplerindeki karşılıksız sevgi ile, bunu gerçekleştirebileceklerinden biz öğretmenleri olarak eminiz. Sizleri çok seviyor ve özlüyor olacağız. Bu sene içinde hem öğrencilerimize hem öğretmenlerimize destek olan değerli velilerimize ise, gösterdikleri güven ve destek için oldukça minnettarız.  Sevgili öğrencilerimiz ve değerli velilerimize tamamladığımız bu oldukça güzel ve keyifli sene için teşekkür eder, öğrencilerimize keyifli tatiller dileriz.


Haber
:
Özge KARADUMAN
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Özge KARADUMAN
Tarih
:
22 Haziran 2016, Çarşamba 11:07
Okunma
:
1.573 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları