Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Düşünme Becerileri Dersinde
Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Düşünme Becerileri Dersinde
  • Paylaş
Yıldızlar grubu öğrencileri 19.10.2016 Çarşamba günü düşünme becerileri dersinde Gelişim Oyunları Setleriyle çalışmalar yaptılar.

Okulumuz oyun salonunda çocukların bireysel çalışabilecekleri ve böylelikle bireysel ilerleyebilecekleri bir ortam hazırlanarak, uygulamalar gerçekleştirildi. 4 farklı uygulama materyali bulunan setimiz içerisinden bu hafta kullandığımız Geometri çubukları ile öğrenciler farklı renk ve farklı uzunluklardaki çubuklardan kendilerine söylenen miktarda çubuğu kullanarak resmini gördüğü şekli yapmaya çalıştı. Bu çalışmalar sırasında resimdekinden farklı görünen uygulamalarda bulunan öğrenciler, öğretmen tarafından desteklenerek kendi uygulaması ile resim arasındaki farkı fark etti ve sonraki aşamalarda bu noktalara dikkat ettikleri gözlemlendi.Bu eğlenceli oyunları oynarken öğrencilerimizde renk, boyut, şekil, yön, simetri gibi algıların gelişimi desteklendi.

 


Haber
:
Deniz VATANSEVER
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Deniz VATANSEVER
Tarih
:
21 Ekim 2016, Cuma 17:47
Okunma
:
1.379 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları