Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Öğrencilerinin İlgi ve Yetenek Yılsonu Gösterisi
Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Öğrencilerinin İlgi ve Yetenek Yılsonu Gösterisi
  • Paylaş
Okul öncesi öğrencileri 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının sonunu 14.05.2016 Cumartesi günü Avcılar Okyanus Kolejinde hazırladıkları birbirinden güzel gösterilerle taçlandırdılar.

Okul Öncesi öğrencilerinin 14.06.2016 Cumartesi günü hazırlamış olduğu yıl sonu yetenek ve sunum gösterisi, öğrencilerimizin ailelerine mutlu ve eğlenceli saatler yaşattı. Program saygı duruşu ve istiklâl Marşı ile başlatıldı. Ardından öğrencilerin Türkçe ve İngilizce şarkılardan oluşan korolarıyla devam edildi. Korodan sonra okul öncesi öğrencilerinin 2 dönem boyunca yerleştirildikleri yetenek grupları olan jimnastik, dans, drama, fen ve matematik, resim sınıflarında binbir emek harcadıkları, birbirinden güzel dans gösterileriyle devam etti.

Gösterilerinde tüm sınıflar büyük alkış topladılar. Programın sonunda annelerine sürpriz yapan öğrenciler, Anneler gününüz kutlu olsun pankartları ile minik ellerliyle tuttuğu anneleriyle olan resimleri ile benim annem şarkısını söylediler. Öğretmenlerimizin desteğiyle birbirinden güzel hazırlanmış olan gösterilerde, öğrencilerimizin de göstermiş olduğu performans görülmeye değerdi. Okul öncesi öğrencilerimizi bu güzel ve keyifli gösterilerinden dolayı tebrik ediyor, katılan tüm velilerimize de bize vermiş oldukları destek ve katılımları için çok teşekkür ediyoruz.


Haber
:
Özge KARADUMAN
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Özge KARADUMAN
Tarih
:
22 Haziran 2016, Çarşamba 10:25
Okunma
:
1.918 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları