Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçelievler Okyanus Koleji'nde 'Çocuğunuzla Tanışın' Semineri
Bahçelievler Okyanus Koleji'nde 'Çocuğunuzla Tanışın' Semineri
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Koleji’nde 5, 6, 7 Kasım 2014 tarihlerinde Okul Öncesi, İlkokul ve Ortaokul velilerine Benego Testi ile ilgili bilgilendirme semineri yapıldı.

Okyanus Kolejleri’nde bu yıl Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından uygulanmaya başlayan Benego testleri; Okul Öncesi, İlkokul ve Ortaokul öğrenci, veli ve öğretmenlerine uygulandı. Test sonucunda veli ve öğrenciye özel olarak ayrıntılı bir rapor hazırlandı.

Veliler Kendilerini ve Çocuklarını Keşfediyor

Benego Öğrenci Raporu ile veliler;  çocuğunun kişiliği, potansiyellerini, yeteneklerini, güçlü ve zayıf yanlarını, öğrenme yöntemlerini, ders çalışma alışkanlıklarını, öğrenme stillerini keşfederek yaşadıkları sorunlara çözüm fırsatını yakaladılar.

Benego Ebeveyn Raporu ile veliler; kendi kişilik özelliklerini keşfederek öğrenciyi motive eden, daha başarılı olması için destekleyen bir ebeveyn olması için yapması gerekenler konusunda bilgilendiler. Çocuğun daha başarılı olması için ebeveyn olarak neler yapabileceklerini görmüş oldular.

Benego Öğretmen Raporu ile de öğretmenler kendini kişilikleri ve çalışma şekilleri hakkında bilgi aldılar  ve sınıftaki her öğrencisi için özel öğretme yöntemlerini öğrendiler.

Dr. Halil İbrahim Erden’in verdiği seminer ile noktalanan Benego süreci, velilerin büyük beğenisini kazandı. 


Haber
:
Burcu DEMİR
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Ece ÇEKEN - Derya YÜZÜGÜLER
Tarih
:
27 Kasım 2014, Perşembe 01:55
Okunma
:
1.361 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları