Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçelievler Okyanus Koleji Anaokulu Ve İlkOkul Velilerine Benego Dikkat Semineri Gerçekleştirildi
Bahçelievler Okyanus Koleji Anaokulu Ve İlkOkul Velilerine Benego Dikkat Semineri Gerçekleştirildi
  • Paylaş
Uzman Psikolog Dr. Halil İbrahim Erden’in katılımıyla 25.11.2015 tarihinde okulumuzun konferans salonunda “Benego Dikkat Semineri” gerçekleştirildi.

3 aşamada gerçekleşen testin birinci kısmı; veli tarafından öğrencimiz için doldurulan formlardan, ikinci kısmı; öğretmenin her öğrencimiz için ayrı ayrı doldurduğu formlardan ve üçüncü kısmı; İlkokul ve Anaokulu Psikologları tarafından kasım ayı içerisinde çocuklara uygulanan “Öğrenci Benego Dikkat Testi”nden oluşmaktadır. Bu testin sonuçları rapor haline getirilerek velilerimize ulaştırılmıştır. Raporun içeriğinde; öğrencilerimizin sözel , işitsel, görsel ve sayısal dikkat performansları yüzdelik dilimler halinde hesaplanmış ve bunlarla ilgili açıklamalar yapılıp önerilerde bulunulmuştur.Halil İbrahim Erden’in yapmış olduğu sunum velilerimiz tarafından oldukça ilgi çekici bulunmuştur. Uzmanımızın yapmış olduğu sunumda dikkat dağınıklığı ve dikkat eksikliği arasındaki farka değinilmiş aynı zamanda dikkat dağınıklığı olan çocuklarla ilgili yapılması gerekenler hakkında bilgi paylaşımında bulunulmuştur.

 


Haber
:
Öznur TANOĞLU
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Öznur TANOĞLU
Tarih
:
01 Aralık 2015, Salı 17:27
Okunma
:
1.471 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları