Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Avcılar Okyanus'ta "3. Okul Öncesi Bilim, Sanat ve Spor Şenliği"
Avcılar Okyanus'ta "3. Okul Öncesi Bilim, Sanat ve Spor Şenliği"
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nin düzenlediği "3. Okul Öncesi Bilim, Sanat ve Spor Şenliği"ne katılan çevre anaokulu minikleri, deneyler ve etkinliklerle verimli ve eğlenceli saatler geçirdiler.

Okyanus Koleji 2. sınıf öğrencilerinin ev sahipliği yaptığı "3. Okul Öncesi Bilim Sanat Spor Şenliği", 4-5 Haziran 2015 tarihlerinde Avcılar Okyanus Koleji Okyanus Park'ta gerçekleştirildi.

10 Anaokulundan Minikler Katıldı

Çocukların; bilim, sanat ve spora atacakları adıma vesile olan şenliğe okul öncesi hazırlık sınıfı öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte katıldı. 10 farklı anaokulundan gelen minik misafirler, çalışmalarını sergileyerek sosyal gelişimlerine bir deneyim daha kattılar. Minikler palyaçolar tarafından yüz boyamaları yapılarak şenliğe hazırlandılar.

2. Sınıflardan Eğitici Deneyler

2. sınıfların hazırladığı deneylerle başlayan Bilim Şenliği'nde; 2-A Sınıfı öğrencileri:  Kaçışan Karabiber, Oobleck, Karışımları Ayıralım, Yanardağ, Kat Kat Sıvılar ve Suda Açan Çiçek  isimli deneyleri yaptılar.

2-B Sınıfı, Magnezyum Çubuğunun Yanması, Marshmallow Deneyi, Kimyasal Yanardağ, Balon Şişirme ve Basit Akım Devresi  isimli deneyleri gerçekleştirirken, 2-C Sınıfı ise Zıplayan Üzümler, Yüzen Balık, Sönen Mum, Yüzen Yumurta, Asitin Yanması ve Dünya Dönüyor deneylerini yaptılar.

Deneylerin ardından şenlik, mendil boyama, maske boyama  ve Astronomi Öğretmeni Abdullah Karalar’ın öğrencilere yaptırdığı güneş gözlemiyle devam etti.

 Sanat ve Spor Etkinlikleri

Boyama etkinlikleri yapan misafir öğrenciler, ilginç sorulara verdikleri cevaplarla izleyenleri şaşırttılar. Yap-boz yapma ve resim boyama etkinliklerinde de tatlı bir rekabet yaşadılar. Spor sahasında ise zıplayarak, koşarak ve atlayarak parkurları tamamlayan minik sporcular, oldukça eğlendiler.

Etkinlik sonrasında ilk madalyalarını alan miniklerin sevinçleri gözlerinden okunurken; Avcılar Okyanus Koleji’nden mutlu bir şekilde ayrılarak, kupalarını okullarına götürdüler.


Haber
:
Metin YILMAZ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Murat Akdemir, Uğur Rahma
Tarih
:
08 Temmuz 2015, Çarşamba 12:22
Okunma
:
2.020 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları