Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Avcılar Okyanus Okul Öncesi Yıldızlar Sınıfı İngilizce Dersinde
Avcılar Okyanus Okul Öncesi Yıldızlar Sınıfı İngilizce Dersinde
  • Paylaş
Yıldızlar Sınıfı öğrencileri 15 Ekim 2014 Çarşamba günü İngilizce dersinde öğretmenlerinin okuduğu “A Friend Like You” isimli hikayeyi dinlediler.

Bilingual Eğitim Modeli’nin uygulandığı İngilizce dersinde öğrenciler okudukları hikayenin konusunu tartıştılar, kahramanları analiz ettiler. Sınıfta işlenen ders boyunca aktif olarak kullanılan akıllı tahta ile çocukların ilgisi canlı tutuldu.

“Sit Down-Stand Up”

Avcılar Okyanus Koleji Okul Öncesi Yıldızlar Sınıfı izledikleri animasyonlar ve eğitici videolar ile öğrenirken aynı zamanda eğlendiler. “Sit Down-Stand Up” oyunu oynayarak eğlencelerine eğlence kattılar. Ayrıca minikler sanat etkinliğinde uçurtma çalışması yaptılar. Sınıf mevcut grafiği ile yoklama yapma, hava durumu grafiği ile hava durumu analizi yapma gibi etkinliklerin tamamen İngilizce konuşularak yürütüldüğü İngilizce dersi Bilingual Eğitim sistemine uygun olarak işlendi. 


Haber
:
Aslıhan Akdağ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Aslıhan Akdağ
Tarih
:
20 Ekim 2014, Pazartesi 15:12
Okunma
:
1.671 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları