Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Avcılar Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde “OSMITE” Etkinliği
Avcılar Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde “OSMITE” Etkinliği
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi öğrencilerinin “OSMITE” programı çerçevesinde hazırlamış oldukları ilk İngilizce sunum çalışmaları tamamlandı. Öğrencilerimiz edinmiş oldukları İngilizce dil becerilerini sunumlar esnasında pratiğe dökme imkânı buldular. Oldukça eğlenceli dakikalar geçirerek sunumlarını tamamladılar.

Okyanus Kolejleri Ortaokulları’nda öğrencilerimiz kariyerlerinin ve çağın en önemli ihtiyacı olan İngilizce eğitimini “OSMITE” programı ile sürdürmektedirler. Bu program ile öğrencilerimiz İngilizce’yi bir ders olarak görmenin dışında, not kaygısı olmadan edinilen yabancı dil bilgisini pratik olarak kullanabilmektedirler.

Avcılar Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri de “OSMITE” Programı çerçevesinde kendi seçtikleri konulardan hazırlamış oldukları İngilizce sunumlarının ilkini kendi sınıflarında sınıf arkadaşlarına sunarken hem öğrenmiş oldukları İngilizce dil becerilerini pratikte kullanma imkânı bulmuş, hem de sınıf arkadaşlarıyla birlikte yardımlaşarak eğlenceli dakikalar geçirmiş oldular.

Sınıf içerisinde yaptıkları sunumun sonucunda seçilen bazı öğrenciler, diğer sınıf arkadaşlarıyla yarışmak için konferans salonunda “OSMITE” sunumlarının ikinci aşamasını gerçekleştirdiler. Dereceye girebilmek için kıyasıya yarışan öğrencilerimiz, sunum sonunda sertifika ile ödüllendirildiler.

“OSMITE” Programı etkinliklerimiz coşkuyla devam edecektir.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Duygu ORUÇ
Tarih
:
02 Aralık 2016, Cuma 11:47
Okunma
:
1.354 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları