Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Avcılar Okyanus İlkokul Öğrencileri Dünya Su Gününü Kutladı
Avcılar Okyanus İlkokul Öğrencileri Dünya Su Gününü Kutladı
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri 20 Mart 2015 Cuma günü, Eko-Okul çalışmaları kapsamında 22 Mart Dünya Su Günü'nü büyük bir coşkuyla kutladı.

Eko-Okul çalışmaları kapsamında 16-20 Mart 2015 haftasında tişört boyama etkinliği yapan öğrenciler Dünya Su Günü kutlamalarına tişörtlerini giyerek katıldılar.

Su tasarrufuna dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla gün boyunca teneffüslerde “Su Çocukların” şarkısı çalındı. Öğrenciler, konferans salonunda Eko-Okul Koordinatör öğretmeni Nagehan Işıklı’nın hazırlayıp sunduğu “su ve su tasarrufu” etkinliğine katıldılar. Etkinliğe “Su Çocukların” şarkısı ile başlandı. Daha sonra öğrencilere “22 Mart Dünya Su Günü Nedir?” konulu bilgilendirme yapıldı. “Su Döngüsü” adlı çizgi film izlendi. Çizgi filmin ardından öğrencilere “Ekosistemde Su Döngüsü” konusu anlatıldı. “Su içmeyi bırakırsak ne olur?” ve “Pratik su tasarrufu yöntemleri” konuları ile ilgili öğrencilere sunum yapıldı. Etkinlik çocuklar ile birlikte şarkı söylenerek tamamlandı. Avcılar Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri 22 Mart Dünya Su Günü'nün anlam ve önemini öğrenmiş, suyun ve su tasarrufunun önemi ile ilgili farkındalık kazanmış oldular.


Haber
:
Metin YILMAZ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Uğur Rahma
Tarih
:
26 Mart 2015, Perşembe 13:55
Okunma
:
2.639 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları