Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Avcılar Okyanus 1.Sınıf Öğrencilerinden "Sokağımızda Şenlik Var" Etkinliği
Avcılar Okyanus 1.Sınıf Öğrencilerinden "Sokağımızda Şenlik Var" Etkinliği
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 1. Sınıf öğrencileri 18 Aralık 2014 tarihinde "Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası" kapsamında “Sokağımızda Şenlik Var” etkinliği düzenlediler.

“Sokağımızda Şenlik Var” etkinliği için her sınıftan 4 öğrenci seçen Avcılar Okyanus Koleji 1. Sınıf öğretmenleri okul koridorunu sokak haline getirdiler. Daha sonra seçilen öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte, okulun bütün sınıflarını dolaşarak yapacakları etkinlik ile ilgili bilgi verip duyuru yazılarını sınıflara astılar. Ertesi gün seçilen öğrenciler bu sokakta satış yapmak üzere görevlendirildi.

Pamuk şeker, elma şekeri, patlamış mısır, boza, kestane, kek, börek, lokma ve takıların satıldığı etkinlik, Avcılar Okyanus Koleji öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü. Yapılan satış sonucunda elde edilen gelir kalp hastası lise öğrencisinin tedavisi için bağışlandı.

Yaptığı etkinliklerle sosyal sorumluluk projelerine imza atan Avcılar Okyanus Koleji, listeye bir yenisini daha eklemiş oldu


Haber
:
Metin YILMAZ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Erhan Şeker, Uğur Rahma
Tarih
:
21 Aralık 2014, Pazar 00:08
Okunma
:
1.941 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları