Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ataşehir ve Sancaktepe Yaz Spor Okulları Polonezköy'de Piknikte
Ataşehir ve Sancaktepe Yaz Spor Okulları Polonezköy'de Piknikte
  • Paylaş
Ataşehir ve Sancaktepe Yaz Spor Okulu öğrencileri, Polonezköy Cumhuriyet Piknik alanında düzenlenen piknikte buluşarak güzel bir gün geçirdiler.

Okyanus Kolejleri, eğitimle eğlencenin buluştuğu Yaz Spor Okulları ile öğrencilere verimli bir yaz tatili geçirme imkanı sunuyor...

6-13 yaş grubu öğrenciler; yüzme, tenis, futbol, jimnastik, basketbol, voleybol, masa tenisi, buz pateni gibi spor dallarında eğitim alırken; eğitsel dersler, İngilizce ve Survivor Okyanus yarışmalarıyla eğlenerek öğreniyorlar.
 
16 Haziran 2014 Pazartesi günü açılan Yaz Spor Okulları'nın her Cuma günü gerçekleştirilen dış mekan gezilerinde ikinci hafta piknik keyfi yaşandı.
 
 27 Haziran 2014 Cuma günü Polonezköy Cumhuriyet Piknik alanında düzenlenen pikniğe Ataşehir ve Sancaktepe kampüslerinden öğrenciler spor öğretmenleri ile birlikte katıldı.
 
Sabah 10.00'da piknik yerine gelen öğrenciler çeşitli oyunlar oynayarak eğlendiler.
 
Öğlen İnci Catering tarafından hazırlanan öğle yemeklerini yiyen öğrenciler yemek sonrasında düzenlenen yarışmalarla keyifli vakit geçirdiler.
 
 

 

 

Haber
:
Banu YÜCEL
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Fotoğraf
:
Ataşehir ve Sancaktepe Şube Fotoğrafçısı
Tarih
:
01 Temmuz 2014, Salı 09:11
Okunma
:
3.337 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları