Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ataşehir ve Sancaktepe Okyanus Yaz Spor Okulu Öğrencileri Playland'de
Ataşehir ve Sancaktepe Okyanus Yaz Spor Okulu Öğrencileri Playland'de
  • Paylaş
Ataşehir ve Sancaktepe Okyanus Koleji Yaz Spor Okulu öğrencileri Palladium AVM'deki Playland'e giderek, değişik oyun ünitelerinde eğlendiler.

Çocuklara eğitimle eğlenceyi bir arada sunan Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulları'nda, her Cuma gerçekleştirilen dış mekan gezileri devam ediyor...

 

Bu gezilerle çocuklara gözlem yapma, inceleme, merak duygularını giderme imkanı sağlanıyor. Gezilerdeki fiziksel aktivite alanları öğrencilerin bedensel-zihinsel gelişimlerini desteklerken, enerjilerini doğru yönde kullanabilme imkanı sağlıyor.

 

Çocuğun çevresi ile iyi iletişim kurması, arkadaşları ile işbirliği yapması, grupla beraber çalışma, sorumluluğunu yerine getirme ve yaratıcılığın gelişmesi için de bu tür geziler önem taşıyor.

 

Bu kapsamda Sancaktepe Okyanus Koleji Yaz Spor Okulu öğrencileri 17 Temmuz 2014 Perşembe günü, Ataşehir Okyanus Koleji Yaz Spor Okulu öğrencileri de 18 Temmuz 2014 Cuma günü Palladium AVM'deki Playland'e gittiler.

 

Çeşitli oyun ünitelerinde eğlenen öğrenciler keyifli dakikalar geçirdiler.

 


 

Haber
:
Akın ANAFARTA
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Fotoğraf
:
Şube Fotoğrafçıları
Tarih
:
21 Temmuz 2014, Pazartesi 10:48
Okunma
:
6.195 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları