Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ataşehir Okyanus Yaz Spor Okulu Öğrencilerinin Sapphire Gezisi
Ataşehir Okyanus Yaz Spor Okulu Öğrencilerinin Sapphire Gezisi
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji Yaz Spor Okulu öğrencileri İstanbul Sapphire'de Balmumu Heykel Müzesi'ni gezerek, Seyir Terası'nda İstanbul manzarasının tadını çıkardılar.

Çocuklara eğitimle eğlenceyi bir arada sunan Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulları'nda her Cuma gerçekleştirilen dış mekan gezileri devam ediyor...

Bu gezilerle çocuklara gözlem yapma, inceleme, merak duygularını giderme imkanı sağlanıyor. Gezilerdeki fiziksel aktivite alanları öğrencilerin bedensel-zihinsel gelişimlerini desteklerken, enerjilerini doğru yönde kullanabilme imkanı sağlıyor.

Çocuğun çevresi ile iyi iletişim kurması, arkadaşları ile işbirliği yapması, grupla beraber çalışma, sorumluluğunu yerine getirme ve yaratıcılığın gelişmesi için de bu tür geziler önem taşıyor.

 

İstanbul Manzarası ve Balmumu Heykel Müzesi Gezisi

Bu kapsamda Ataşehir Okyanus Koleji Yaz Spor Okulu öğrencileri 4 Temmuz 2014 Cuma günü İstanbul Sapphire'e gittiler.

Türkiye'nin en yüksek binası olan Sapphire'in seyir terasına çıkan öğrenciler, 261 metre yükseklikten İstanbul'u 360 derece izleme imkanı buldular.

Sapphire'deki İstanbul Balmumu Heykel Müzesi'ni de gezen öğrenciler; sanata, bilime ve tarihe yön vermiş 49 ünlü ismin balmumundan yapılan heykellerini de ilgiyle incelediler.

 


Haber
:
Ali İhsan SELÇUK
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Fotoğraf
:
Ataşehir Şube Fotoğrafçısı
Tarih
:
07 Temmuz 2014, Pazartesi 08:15
Okunma
:
2.673 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları