Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ataşehir Okyanus'ta Spor Yetenek Kulübü Yıl Sonu Gösterisi
Ataşehir Okyanus'ta Spor Yetenek Kulübü Yıl Sonu Gösterisi
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji'nde 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü; Aikido, Okçuluk, Jimnastik,Doğa Sporları,Eskrim ve Speed Stacks Kulübü öğrencileri performanslarını sergilediler.

Okyanus Kolejleri’nin eğitimdeki farklılıklarından biri olan Yetenek Kulüpleri, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı’nı da başarıyla tamamladı.

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşı ile başlayan program, Okçuluk Kulüp Öğretmeni Pınar Topaloğlu  ve öğrencilerinin hazırladığı gösteriyle devam etti. Aikido Kulüp Öğretmenleri İlker Bakışkan ve Ebru Bakışkan'ın öğrencileri de, sene boyunca öğrendiklerini eğlenceli bir gösteri ile sundular.

Jimnastik Kulübü Öğretmeni Nihal Şenol sevimli minik öğrencileri, başarılı ve estetik koreografilerle öğrendiklerini sergileme fırsatı buldular. Speed Stacks Öğretmeni Selin Taylak ve öğrencileri, Doğa Sporları Kulübü öğrencileri, Eskrim Kulüp Öğretmeni Orhan Özelere ve öğrencileri de izleyenlere heyecanlı anlar yaşattılar. 


Haber
:
Melike Seyran Kaya
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
BURHAN BOZKUŞ
Tarih
:
28 Mayıs 2015, Perşembe 14:31
Okunma
:
3.057 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları