Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ataşehir Okyanus'ta Okula Dönüş Eğlencesi
Ataşehir Okyanus'ta Okula Dönüş Eğlencesi
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji öğrencileri 2014-2015 Eğitim Öğretim yılına enerji dolu bir başlangıç yaptı.

15.09.2014 Pazartesi günü sabah saat 08.40 itibariyle Ataşehir Okyanus Koleji öğrencileri 2014-2015 Eğitim öğretim yılına başladılar.

Eğitim öğretime başlamanın heyecanını yaşayan öğrenciler kendilerini karşılayan Maskot Bando ile de enerji dolu bir başlangıç yapmış oldular. Özellikle Ataşehir Okyanus Koleji ilkokul öğrencilerinin ilgisini çeken Maskot Bandonun neşeli şarkılarıyla minikler çok eğlendiler. Eğlenceli bir başlangıcın ardından İstiklal Marşı töreni için öğrenciler tören alanında toplandı.

"Eğitim, Çağdaş Toplum Olmanın En Temel Ve En Vazgeçilmez Unsurlarından Biridir"

Açılış konuşmasını yapan Ataşehir Okyanus Koleji Okul Müdürü Egemen Alaşehirli “Eğitime değer vermek, eğitimi olmazsa olmazların içine almak, çağdaş toplum olmanın en temel ve en vazgeçilmez unsurlarından biridir.” diyerek eğitimin önemini vurguladı.

Ulu önder Atatürk ve tüm şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından 2014-2015 Eğitim öğretim yılının ilk İstiklal Marşı coşkuyla söylendi. Coşkulu marş söyleminin ardından, Ataşehir Okyanus Koleji ilkokul öğrencileri, arkadaşlarına,öğretmenlerine ve velilere şiirlerini okuyarak töreni sonlandırdı. Tören sonrası sınıflarda yerlerini alan ilkokul öğrencilerini, kademelerinin katında ve yemekhanede de Maskot Bando ekibi karşıladı. Hep birlikte söyledikleri neşeli şarkılarla eğlenen miniklerin mutlulukları görülmeye değerdi. Eğlencenin ardından sınıflarda yerini alan öğrenciler ilk derslerine başladı.

2014-2015 Eğitim Öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar diliyoruz.


Haber
:
Melike Seyran Kaya
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Umut Alpaslan
Tarih
:
16 Eylül 2014, Salı 09:56
Okunma
:
4.869 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları