Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ataşehir Okyanus 1.Sınıf Öğrencileri Kidzania Gezisiyle Eğlendiler
Ataşehir Okyanus 1.Sınıf Öğrencileri Kidzania Gezisiyle Eğlendiler
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji 1-A,1-B,1-C Sınıfı öğrencileri 16 Nisan 2015 Perşembe Günü Akasya AVM’de bulunan KidZania Çocuk Dünyası’nda gönüllerince eğlenip, birçok meslekle tanıştılar.

Her bir aktivite, çocukların farklı davranışsal beceriler ve değerler öğrenmesine ve arttırmasına yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştı. Örneğin, duvar tırmanma gibi aktiviteler çocuğun motivasyonunu ve azmini güçlendirirken, itfaiyeci rolü sorunların üstesinden gelmede ekip olarak çalışmayı öğretiyordu.

Çocukların motor becerileri kadar fiziksel becerilerini geliştirmelerine de katkıda bulunan Kidzania gezisinde; acil servis, akaryakıt istasyonu, araç kiralama, arkeoloji müzesi, banka, bisküvi fabrikası, moda evi, çikolata fabrikası, gizli ajan eğitimi merkezi gibi meslekleri daha yakından tanıma fırsatını buldular. Öğrenciler eğlenceli vakit geçirirken, bir yandan mesleklerin inceliklerini yaşayarak öğrendiler.


Haber
:
Özlem ERDİR
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
MELİKE NAZLI ODABAŞI
Tarih
:
27 Nisan 2015, Pazartesi 14:41
Okunma
:
2.581 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları