Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Antalya Okyanus Koleji'nde Görkemli Açılış
Antalya Okyanus Koleji'nde Görkemli Açılış
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nin 20. kampüsü olan Antalya Okyanus Koleji açılışında büyük coşku ve heyecan yaşandı.

Bu yıl öğrencilerini geleceğe hazırlayamaya başlayan Antalya Okyanus Koleji'nde 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı'nın ilk günü olan 28 Eylül 2015 Pazartesi günü görkemli bir açılış yapıldı. Açılışa; Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya ve Yardımcısı, Akdeniz Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Aydın Özdemir gibi isimlerinin yanı sıra birçok iş adamı da katıldı. Basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği açılışta, Okyanus Kolejleri adına açılış konuşmasını Antalya Okyanus Koleji Müdürü Egemen Alaşehirli ve Okyanus Kolejleri İlköğretim Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Atasever yaptı.

"Çözüm Üreten Bir Nesil Yetiştirmeye Çalışıyoruz"

Tarık Atasever açılış konuşmasında Okyanus Kolejleri olarak öğrencileri; uygarlığın yetişkin bir üyesi yapmayı, araştıran ve sorgulayan kendi kendine karar verebilen, kararların sorumluluğunu taşıyan, gelişen teknolojiyi yasam bicimi haline getiren, çözüm üreten bir nesil olarak yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Egemen Alaşehirli ise şu şekilde konuştu: "Gelecekte bu ülkeye hizmet edecek ve çağdaş medeniyet seviyesine çıkaracak çocuklarımızın anne babası olan sizler, her şeyden sakınıp, onlar için her zorluğa göğüs gerdiğiniz çocuklarınızı bizlere emanet ediyorsunuz. Biz Okyanus Kolejleri olarak bunun bilincindeyiz ve öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmak için hazırız."

Konyaaltı Kaymakamı Sayın İbrahim Keklik ve Konyaaltı Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek'in konuşmalarının ardından ise açılış kurdelesi İbrahim Keklik, Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya ve Yardımcısı, Akdeniz Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Aydın Özdemir, Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürü Arif Küçük ile birlikte kesildi.

Çocuklar da Unutulmadı

İstiklal Marşı, saygı duruşu ve protokol konuşmaları ile devam açılışta çocuklar da unutulmayarak eğlenceli etkinliklerle karşılandı. Eğitim öğretim yılının ilk gününe eğlenceli bir karşılamayla başlayan öğrencilerin yanın sıra veliler ise kokteylde bir araya gelerek tanışma fırsatı buldular.

Birçok İş Adamı ve Bürokrattan Açılışa Yoğun İlgi

Antalya Okyanus Koleji açılış töreninde ayrıca Trendy Oteller Koordinatörü Hamza Yalçın,Van Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Konyaaltı Belediye Başkanlığı Özel Kalemi Burcu Ay, Konyaaltı Belediyesi, ATİK (Antalya Tenis İhtisas Klubü) Yönetim Kurulu Üyesi Can Uryan, Best Western KHan Otel Yönetim Kurulu Başkanı Emir Gündal, Baruk Otelleri Kurumsal Satış Sorumlusu Mehmet Saraçoğlu, ATSO (Antalya Ticaret Sanayi Odası) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Cenk Özer, Talya Tıp Merkezi Başekim Mehtap Abay, Sun Express Satın Alma Müdürü Kaan Köklü, Paşabahçe Antalya Bölge Müdürü Kamuran Ertem, Amerikan Kültür Derneği Dil Okulu Kurucu Müdür Nadire Baran, SANPA Gıda Antalya Bölge Müdürü Nuri Taşer, Terra City AVM Müdürü Mediha Kalender Akın, MSK Fuarcılık Sedat Kolcuoğlu, ASAT Genel Müdürü İsmail Ümit Ünal, Akbank Uncalı Şube Müdürü Hakan Kurban, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Lokman Atasoy, Sunis Oteller Grubu/Su Otel Genel Müdürü İsmail Hakkı Yılmaz, DEHA Turizm Genel Müdürü Selçuk Yüksel,Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Rekreasyon  Bölümü Doç. Dr. Murat Kasalay, Erasta AVM Müdürü Ece Yamaç,Liudmyla Sanat Merkezi Kurucusu Elif Saatçioğlu, Linos Ajans Kurucusu Nihal Topuz, OSMED Yönetim Kurulu Başkanı Murat Arıncı, Erdem Otel Kurucusu Fikret Acar, Çiçekçim Çiçekçilik sahibi Ömür Arıkan ve Phaselis Princess Otel Genel Müdürü Kayhan Çelikçi gibi isimler de katılım gösterdi. Katılım gösteremeyen Muratpaşa Belediye Başkanı Sayın Avukat Ümit Uysal da çelenk ile tebriklerini sundular.

Basın Mensupları Açılışı Yakından Takip Etti

Yeni eğitim ve yaşam alanıyla eğitim kalitesini Antalya ile buluşturan Okyanus Kolejleri Antalya Kampüsü açılışına basın mensupları yoğun ilgi gösterdi. Hürriyet gazetesi, Sabah ve Posta Gazetesi, Akdeniz TV, VIP TV, Akdeniz Radyosu, Markalar ve İnsanlar Medya, Element Ajans, Incity Reklam Ajansı, New World Medya, Mygazete, Redro Reklam, Nb Ajans, Gazete Grafix, Express Publishing, Linos Ajans yetkilileri açılışı yakından takip etti.  

2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılına başlayan tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar dileriz.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
29 Eylül 2015, Salı 11:12
Okunma
:
6.312 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
pınar tepeli / 29 Eylül 2015, Salı 20:36
hayırlı uğurlu olsun
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları