Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Adana Ortaokulu Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi Öğrencilerine Her Yönü İle Ergen Olmayı Anlatıyor
Adana Ortaokulu Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi Öğrencilerine Her Yönü İle Ergen Olmayı Anlatıyor
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu 5-6 ve 7.sınıf öğrencileri ‘Ergenlik’ seminerinde bir araya geldi.

16.02.2017 Perşembe günü  13.05-14.00 saatleri arasında Adana Okyanus Koleji Konferans Salonunda gerçekleşen seminer, öğrencilerimizin ergenlik döneminde bedensel, duygusal ve bilişsel olarak nelerin değiştiği konularında fikir sahibi olmaları çerçevesinde şekillendi.

Seminerin sunumu,Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Rehber Öğretmeni Psk.Sevda Avunduk tarafından yapıldı. Tüm 5-6 ve 7.sınıf öğrencilerimiz ve sınıf danışman öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen seminer,öğrencilerin merak ettiği sorular ile paylaşım toplantısı halini aldı.

Gelişimin farklı bireylerde, farklı yönlerde nasıl bir sıralama ve hız izlediğinden, bu farkların gelişimsel farklılıklardaki sebebi açısından öneminden bahsedildi. Kişiler arası farklılıklar olsa da ergenlik dönemindeki ortak paydalarla ilgili farkındalığın önemli olduğu vurgusu yapıldı.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
önder çelen
Tarih
:
21 Şubat 2017, Salı 16:58
Okunma
:
1.053 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları