Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Adana Okyanus Store Açıldı
Adana Okyanus Store Açıldı
  • Paylaş
Okyanus Store mağazası Adana Okyanus Koleji'nde açıldı.

İstanbul'da 8 mağaza ile hizmet vermekte olan  Okyanus Store 9. mağazasını Adana Okyanus Koleji'nde açtı. 

Eğitim kalitesini Adana’ya taşıyan Türkiye’nin eğitim markası Okyanus Kolejleri, Adana’da açtığı Okyanus Store ile şimdide çocukların şıklığını ve rahatlığını Adana’ya taşıyor.

Klasik forma anlayışından farklı olarak çocukların daha sağlıklı, konforlu ve hareket özgürlüğünü kısıtlamayan ürünler Adana Okyanus Koleji kampüsündeki Okyanus Store'da. Adana' da açılan  Okyanus Store hakkında konuşan Okyanus Kolejleri Genel Müdür Yardımcısı Yegan Lektemur “Okyanus Kolejleri olarak  çocuklarımızın klasik forma anlayışında uzak, şık ve sağlıklı kıyafetler giymelerini istiyoruz. Ürünlerimizi bu doğrultuda tasarlayıp üretiyoruz. Bu sebeple, gündelik hayatında rahatlıkla kullanabileceği, sağlığa uygun, rahat bir koleksiyon hazırladık. Hareket kolaylığı sağlamak için ürüne esneklik veren elastan maddesini, pantolon, hırka ve eşofman grubunda kullandık. Bu yıl farklı olarak ürünlerimizi okul öncesi-ilkokul ve ortaokul-lise olarak 2 kademeye ayırdık.” diyerek Okyanus Store kalitesini Adana’ya da getirdiklerini belirtti. 

Sıkıcı, Klasik Okul Kıyafetlerinden Hareket Özgürlüğü Sağlayan Şık Kıyafetlere

3-17 yaş arası çocuk ve gençlere şık ve sağlıklı ürünler üreten Okyanus Store, okul kıyafetlerinde kurumsal seri Ocean Collection School, buna yardımcı ürünler olan Ocean Collection Basic ve Ocean Collection Sport olmak üzere 3 ana koleksiyona sahip. Ocean Collection School koleksiyonunda daha çok öğrencinin giymesi gereken temel kıyafetler yer alırken, Ocean Collection Basic, koleksiyonunda temel okul kıyafetlerine yardımcı olarak sağlıklı ve moda trendlere göre üretilen yardımcı ürünler bulunuyor. Ocean Collection Sport koleksiyonunda ise yetenek ve kulüp derslerinde öğrencinin rahat hareket etmesine imkan veren ürünler yer alıyor.

Adana’da açılan yeni Okyanus Store mağazası hafata içi 8.30 -18.00 saatleri arasında hizmet verecek.  Yaklaşan okul dönemi nedeniyle 15 Eylül 2014 tarihine kadar Pazar günleri de açık olacak.

Okyanus Store ürünlerine Adana Okyanus Koleji'ndeki mağazamızdan ulaşabilirsiniz.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
31 Ağustos 2014, Pazar 09:42
Okunma
:
5.774 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları