Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Adana Okyanus Koleji Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Biriminden Tavsiyeler
Adana Okyanus Koleji Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Biriminden Tavsiyeler
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu 5.Sınıf Öğrencileri 'Ortaokullu Olmak’ Seminerinde Bir Araya Geldi.

23 Eylül Cuma günü 13.05-13.45 saatleri arasında Adana Okyanus Koleji konferans salonunda gerçekleşen seminer, ortaokullu olurken neler değişti, neler değişmeli konularında fikir sahibi olmaları kapsamında gerçekleştirildi.

Seminerin sunumu, Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Rehber Öğretmeni Psk.Sevda Avunduk tarafından yapıldı. Tüm 5.sınıf öğrencilerimiz ve sınıf danışman öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen seminer, öncesinde gelişim, eğitim, öğretim vb. kavramların anlatımı ve öğrencilerimizin bu kavramları algıları ile başladı.

Gelişimin; farklı bireylerde, farklı yönlerde nasıl bir sıralama ve hız izlediğinden, bu farkların kişisel farklılıkların sebebindeki öneminden bahsedildi. Kişiler arası bu farklılıklar mevcut olsa da, ortak paydalar da buluşmanın gerekliliği vurgulandı. Daha önce bir öğretmenleri olsa da şu an birçok branştan birden çok öğretmen ile iletişim kurma sürecine geçişte kolaylıklar sağlayacak ipuçlarından bahsedildi.

19 Eylül Pazartesi günü itibari ile başlayan 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ilk haftasının son gününde adaptasyon süreci, farklı bir sunum ile öğrencilerini hafta sonu tatiline uğurladı.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
26 Eylül 2016, Pazartesi 10:42
Okunma
:
1.983 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları