Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Öğrencileri Keyifli Bir Söyleşide
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Öğrencileri Keyifli Bir Söyleşide
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu, ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesinin ilk basamağı olan tanıtım ve öğrenciden mesleki bilgi alma aşamasını büyük bir coşku ile başlattı.

Rehberlik birimi ve okul idaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin ilk basmağı olan tanıtım aşaması  20 Ekim Perşembe Günü, Kariyer ve Gelişim saatinde, Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Rehber Öğretmeni Psk . Sevda Avunduk’ un moderatörlüğünde okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi. Tüm 5.sınıf öğrencilerimiz ve sınıf danışman öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen sunum esnasında, tanıtım videosunda kendi arkadaş ya da öğretmenlerinin görüntülerine alkışlarla eşlik eden öğrenciler büyük bir coşku ile katılım sağladı. Tanıtım videosunun ardından tanıtım slaytları eşliğinde öğrencilerle paylaşılan ‘Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün’ Projesinin detayları öğrencilerin oldukça ilgisini çekti. Sorulan sorularla ilerleyen tanıtımın ikinci yarısında ise öğrencilerin gelecekteki meslek hayalleri tercihleri alındı.

Çok keyifli geçen tanıtım sunumunun ardından akıllarda kalan tek şey bir an önce projeye başlamak oldu.

 

 

 

 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
24 Ekim 2016, Pazartesi 15:25
Okunma
:
1.215 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları